2 Feb 2012

White fur

Faux fur: ASOS, Shirt: vintage, Pants: H&M Divided, Shoes: Rider's, Necklace: H&M

Dette var mit outfit fra modeugens førstedag. Jeg er så vild med pelsen, som jeg lige netop nåede at få inden turen gik til modeugen.


TRANSLATION: This was what I were wearing yesterday, the first day of fashion week. Loving my new faux fur from ASOS!

4 kommentarer:

 1. Hej Mie Dina, det var hyggeligt at møde dig i dag - og ja endda blive fotograferet sammen, ha ha. Sig endelig til hvis du støder på billedet af os et sted på nettet eller lign.

  Jeg glæder mig til at se det endelige billede du tog af mig på Stylegallery, og jeg håber, jeg ikke ligner en kold fisk i hovedet, for gud hvor var det koldt.

  Synes du har en super cool blog med gode billeder (du har jo også et misundelsesværdigt godt kamera), så jeg må selvfølgelig følge dig på Bloglovin. Held og lykke med at tage billeder under resten af modeugen.

  /Nana, Myfashionforest.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Nana
   Ja det var rigtigt hyggeligt at snakke lidt med dig, og ja tage billedet :p og ja sig endelig til hvis du finder det, jeg kan nemlig ikke huske hvor han kom fra :s

   Og billedet af dig når jeg forhåbentlig snart til, jeg er helt overradket over hvor meget streetstyle det egentlig blev til :b Men det af dig blev godt - glæd dig! :) - Du ligner bestemt ikke en fisk i hovedet!

   Delete
 2. Jeg er bare vild med din blog, og især alle dine billeder + rigtig lækker stil! Har fulgt dig i et stykke tid og er nu blevet fast læser! :-)
  Håber du måske også vil blive det af min? :)

  http://signetietze.blogspot.com/

  //Signe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Signe
   Hvor er det bare rart at få at vide, tusind tak!
   Jeg tager et smut forbi din blog selvfølgelig (:

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -