25 Aug 2013

Barbara I Gongini - et show til perfektion

 photo BARBARA_zps78ff89f0.jpg photo BARBARA1_zpsd6e0f998.jpg photo BARBARA6_zpsac67beb2.jpg photo BARBARA2_zps45ceae11.jpg photo BARBARA3_zps98d33354.jpg photo BARBARA8_zps73e5f76f.jpg photo BarbaraIGongini-animation_zps84fb5b69.gif
Egne billeder

Det melankolske udtryk ligger ikke så tæt op af min personlige stil, men Barbara I Gonginis show inspirerede mig alligevel helt utroligt meget! Showet var opbygget omkring helt utrolig god koordination ved både herre- og damekollektionerne. Herrene poserede på skift stilstående for derefter, at vandre en catwalk. Når de stod sammen, kunne man se helheden i kollektionen, og hvordan det kunne bruges forskelligt.

Damekollektionen startede med, at den første model dramatisk stoppede op på midten af catwalken og knækkede sammen i ekspressionistiske stillinger, som jeg har lavet animationen på herover. Derefter fortsatte catwalken på traditionel vis til der kom en model iklædt en net-body, som af de efterfølgende modeller blev påklædt flere lag og til sidst gik frem i de mange lag. Det var en rigtig god måde, at vise hvordan tøjet kan bruges i lag, og looket var faktisk ret minimalistisk, i forhold til hvor mange der havde givet hende noget nyt på.

Hvad synes i om både det mørke udtryk og showet?

4 kommentarer:

 1. Det show var så gennemført :)
  Og så hyggeligt at møde før showet - og vi ses jo nok igen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I lige måde Ida! :)

   Delete
 2. Barbara i Gongini er altså virkelig også én af mine favoritter lige pt! Simpelthen så gennemført og fint.. Kommer helt sikkert til at inspirere her til efteråret med alle de mange flotte lag! :)

  Pernille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, Barbara I Gongini må siges at kunne noget med lag, på den smukkeste måde. Hun må gerne inspirere til mit efterår og vinter også :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -