15 Apr 2014

MIE DINA FYLDER 3 ÅR

Det første rigtige outfitbillede fra 07-04-2011, kompakt sony digitalkamera længe leve!


Hurra for bloggen, den fylder nemlig 3 år her i april! Da jeg oprettede den gik jeg i 3. g på Rødkilde i Vejle og boede sammen med Katrine. Det var en forårsaften vi besluttede at gøre det. Vi var vist nok vildt oppe og køre over nyt tøj, blogs og hvad vi ellers kunne finde, der var værd at hoppe og skrige over (undskyld underbo).

Jeg husker det som en impulsiv beslutning, det eneste rigtige at gøre i øjeblikket! - hver vores blog, thank god.


Bloggen var min største hemmelighed, det var udelukkende Katrine, min familie og min daværende kæreste der vidste det..


Katrine og jeg sneg os derfor rundt i byen for at finde locations hvor ingen ville opdage os mens vi tog billeder. Og gud ved hvor vi fik vores undskyldninger fra, hvis nogle så os....


Det bedste der kunne ske var, at blive udvalgt af COSTUME på StyleGallery, hoppe, skrige og hoppe lidt mere... Og da jeg fik fingrene i ordenligt kameraudstyr, var jeg så heldig at blive ansat som fotograf - vild jubel, igen. Elsker stadig jobbet hos COSTUME streetstyle, et så frit job skal man lede længe efter.

Mit første streetstyle billede. Januar 2012.Jeg offentliggjorde bloggen kort efter jeg var startet på CBS, fordi jeg ikke ville leve hele min uni-tid med bloggen som en hemmelighed. Jeg synes bestemt heller ikke det er noget, at være flov over længere, det er jo unægteligt en del af mig.
Bloggen har givet mig rigtig gode jobmuligheder, givet mig mulighed for at deltage i modeuger, tage til fine arrangementer og ikke mindst muligheden for at blive en del af hele det community bloggere er i.

Jeg vil altid se bloggen som min egen lille stilbobbel, hvor jeg fortsat vil forsøge at skabe indhold der er jeres tid værd fordi i på en eller anden måde føler jer velkommende, finder inspiration, får smilet frem eller tænker "gad vide hvilket objektiv hun bruger". Så er min mission fuldført.


Tak fordi i hænger ved, og velkommen til de mange nye, der er kommet i den seneste tid, det er så opløftende, at i vil læse med. Jeg har i hvert tilfælde ikke planer om at stoppe.


Følg mig på instagram: @miedina
Følg mig på facebook: /miedinablog
Følg mig på Bloglovin'

10 kommentarer:

 1. HURRAAAAAA!! :-D

  ReplyDelete
 2. Stort tillykke med bloggens tre år! Jeg har fulgt den fast i nogle måneder nu og glæder mig til at se endnu mere, da jeg synes, du gør det virkelig godt :-)

  På en eller anden måde er det virkelig rart at høre, at du også holdt din blog hemmelig i starten. Jeg er selv anonym bag min blog, selvom det nogle gange godt kan føles lidt underligt - men tiden må jo vise om der kommer billeder frem en dag, haha. Men det er virkelig inspirerende at læse, det du skriver!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak.

   Og sjovt at høre, at du har det på samme måde omkring hemmeligholdelse. Måske du en dag får mod til at stå frem. For mig har det været en positiv oplevelse at gøre det :)

   Delete
 3. Kæmpe tillykke med de 3 år - det er jo bestemt værd at fejre! :) Kender alt for godt til det der med, at man gemmer sin blog i starten men den bliver hurtigt så stor en del af en selv, at man ikke kan skjule det - Hvilket jo er dejligt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det kan være så svært at offentliggøre, fordi det for mange kan virke som en meget egocentreret ting at gøre.. men man må også stå ved, at være en del af det, og se sig parat til at forklare hvorfor man synes det er fedt. For mig handler det i hvert tilfælde om meget mere om den personlige vinkling på mode og stil end mit eget ego. Og det indså jeg bare ikke var værd at skjule væk.

   Delete
 4. Glædelig 3-års-dag :) Det skal helt sikkert fejres! Jeg er rigtig glad for at følge med :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er jeg så glad for at høre <3

   Delete
 5. Du er så gude smuk Mie! Håber vi kan ses til en kop kaffe når jeg engang kommer hjem. Tillykke med de 3 år og kæmpe kram herfra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh tak Joanna, hvor er du sød! Selvfølgelig kan vi få os en kop kaffe, vil rigtig gerne høre om din tur :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -