26 Apr 2014

STREETSTYLE: ANNSOPHIE

Efter en lang pause på næsten to måneder kom jeg på gaden igen for at fange lækker streetstyle. Her er et sneek peek på en af de flotte damer jeg fik knipset billeder af til COSTUME Streetstyle i går. Jeg er helt vild med Annsophies Saks Potts jakke. Stylingen er kontrastfuld med den volumiøse pels og skinny jeans.

Hvad synes i om looket?

Følg mig på instagram: @miedina
Følg mig på facebook: /miedinablog
Følg mig på Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Hej Mie. Igen: dine billeder er fantastiske.
  Hvordan indstiller du dit kamera til at fokuserer på netop en person/genstand?
  Det var Nikon 55mm-f/1.8 linse du havde, right? Jeg har lige købt ny linse. Er det bare at sætte det på og lade kameraet bestemme? For det fungerer ikke helt.. hehe
  - Ilirida

  ReplyDelete
 2. 55-f/1.4 mener jeg (Har selv købt 1.8, men overvejer at bytte den til 1.4, med mindre det bare er mig der ikke har styr på indstillingerne)

  ReplyDelete
 3. Hej Ilirida. Ja jeg har et 50mm f/1.4. Jeg synes det er blænden der gør den største forskel i forhold til indstillinger :)

  For at indstille blænden skal du rykke hjulet på toppen af kameraet over på A (hvis du har Nikon?), og indstille til den højest mulige blænde - 1.8 på din :) - Det bliver selvfølgelig mere med 1.4, men 1.8 kan altså også sagtens få den slørede effekt rigtig flot frem :)

  Håber det kan bruges :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -