30 Aug 2014

BLOGANBEFALING: 3 BLOGGERE DU MÅSKE IKKE KENDTE


Amalie Spens er bloggeren bag "i begyndelsen af maj", som jeg har fulgt nærmest siden bloggens start. Det jeg særligt er faldet over ved Amalies blog, er hendes kunstneriske og æstetiske tilgang til blogging. Man kan mærke, at hun virkelig holder af at fotografere, at hun er passioneret omkring musik og ikke mindst kunst. Dertil deler hun ud af hendes personlighed og ofte også hendes tanker, svagheder og hvilke personlige mål hun sætter sig. Det varierer lidt hvor meget hun opdaterer bloggen, men man kan altid regne med et indlæg af høj kvalitet :)Blame The Business er en anderledes modeblog, da den har fokus på coorporate-stilen (kontor-stil) og karriere. Katja og Emma bidrager med en helt masse girlpower, ambitioner og inspiration "karrierekvinde til karrierekvinde". Jeg elsker deres indlæg om hvad der kendetegner succesfulde mennesker, om kvinder i lederstillinger og de gode citater/statistikker de ofte bruger i denne forbindelse. De har generelt god stil, men nogle gange imponerer de mere end andre gange.


Jeg blev enormt ærgerlig, da Ilirida for længe siden valgte at lukke hendes blog ned. Hun er heldigvis kommet stærkt tilbage. Ilirida er så gudesmuk, at hun kan betage de fleste! Hendes blog er båret af billeder, der dokumenterer hendes gode stil, som er et kontrastfuldt mix af noget feminint og noget råt. Billederne har altid en spontanitet over sig, selvom hun garanteret bruger tid på dem. Jeg elsker at følge med i hendes ukomplicerede univers.

--
Jeg håber i fik tjekket disse tre seje blogs ud. Jeg synes, de fortjener lidt mere opmærksomhed :)

2 kommentarer:

  1. Kender ingen af dem, men de ser i hvert fald ud til at være et kig værd! Sikke nogler herlige stile de har alle sammen!

    ReplyDelete
  2. Dejligt med inspiration og linklove - nu vil jeg lave kaffe og bladre i både din fine blog og anbefalingerne :) Go aften til dig

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -