7 Nov 2014

MODEFILM TIL CPH:DOX


Til dokumentarfilm festivallen CPH:DOX sætter de også fokus på moden. Power woman Eva Kruse, bloghader Uffe Buchard og flere modekyndige gæster selvfølgelig også. Igen bringer jeg eventcoordinator på CPH:DOX aka. roomie i spil. Se hvad Natalia Szwebs siger om filmene:

Dior and I
En film for alle, der tager stil seriøst. ’Dior and I’ handler om den nye kreative direktør hos det ekstravagante modehus Dior, Raf Simons. Han skal på blot otte uger forberede husets nye haute couture-kollektion og presset på ham er enormt! Se hvordan han med mottoet ”intet er umuligt” kaster sig ud i udfordringen!

Ekstra: Den 11/11 i Bremen kan du møde instruktøren og der er debat ved Eva Kruse, Uffe Buchard, Erik Hansen-Hansen og Maria MacKinney-Valentin.


Trend Beacons
I ’Trend Beacons’ prøver nogle af verdens skarpeste trendforskere at se i fremtiden og indvier os i deres hemmeligheder: Hvordan forudsiger man, hvad der bliver den nye sort, hvordan forudsiger vi de nyeste trends? Endnu en modefilm som dykker ned i den enorme modebranche, prøver at forstå modens fremtid og giver os tips og tricks til hvordan man bedst kan forudsige trends.

Ekstra: Den 9/11 kommer instruktørerne, modejournalist og DR-vært Chris Pedersen og trendforsker Mads Arlien-Søborg.

0 kommentarer:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -