15 Dec 2014

SMÅ VENINDEGAVER UNDER 100 KRONER

1/ Batiste tørshampoo, 20 kr. - 2/ Rimmel neglelak, 20 kr. - 3/ Rimmel neglelak, 29 kr. - 4/ Barry M læbestift, 34 kr. - 5/ Barry M øjenbryns-kit, 44 kr. - 6/ Tangle Teezer, 68 kr.

Så er det ved at være absolut sidste chance for at købe julegaver online. Men det gode ved at være last minute er, at webshopsne også er det. Derfor vil de også gerne af med alle deres ting, og det betyder tilbud. ASOS kører lige nu 30% på en masse fine gaveridéer, som jeg har været inde og kigge lidt nærmere på. (Se resten af tilbuddene her)

Temaet for dagens lille gave-inspiration er de små lækre beauty produkter. Jeg synes, det er så fint at håndplukke sådanne små produkter og pakke dem sammen i en personlig gaveæske. For at gøre den endnu mere personlig kan man gøre lidt ekstra ud af indpakningen, hvilket jeg har planer om at lave en lille guide til om en lille uges tid. Så har man en skræddersyet gaveæske, hvor alle tingene er særligt udvalgt til en sød veninde eller en anden særlig person.


Har i fået købt alle julegaverne endnu? Hvis der skal netshoppes på ASOS, er det sidste chance i dag ved standard levering og sidste chance med express d. 18. december. Så det er nu eller aldrig! ;)

0 kommentarer:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -