1 Nov 2015

CLOSE UP & OUTFIT // OM VEJROPTIMISTISK FODTØJ
HVISK halskæde - H&M TREND rullekravebluse - WEEKDAY bukser - ALDO ballerinaer

Jaa, efterår, perfekt tid til at bruge cullottes + bare ankler-looket... troede jeg, indtil jeg måtte sande, at det allerede er blevet for koldt. Jeg lærte det på den hårde måde, da jeg er blevet ramt af forkølelse dagen efter. Åh du kære karma, du vil mig det ikke godt, vil du?

Men jeg og bilder mig selv ind, at anklerne var et par dages hosten, og hvad der ellers hører til, værd.

Trøjen er en ny klassiker til garderoben fra H&M's Trend-sektion. Den er lækker varm i en uldblanding, som ikke kradser, halleluja! En rigtig efterårs-hygge-sag, som bare føles som et stort varmt kram. Halskæden, jeg har på her, er en favorit fra Hvisk - og husk jeg også udlodder min absolutte favorithalskæde i denne konkurrence, som slutter i morgen.

3 kommentarer:

 1. Det var dog utroligt. Du ser simpelthen fantastisk ud, så jeg forstår godt, hvis du synes, at det var forkølelsen værd! ;) Her er jeg pt. sygemeldt pga. smerter efter en operation af en visdomstand. Modsat dig så jeg på intet tidspunkt af processen godt ud, så det var absolut ikke det værd! ;)

  God dag og god bedring.

  Camilla Kruse // c-kruse(at)ofir.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, hvis det på intet tidspunkt i processen så godt ud (eller på anden måde føltes rart) er det svært at retfærdiggøre. Meen, mon ikke det kommer til at føles godt i sidste ende, det tror jeg!
   - God bedring, Camilla!

   Delete
 2. Super fantastiske billeder, du ser skøn ud :) Jeg bliver så glad når folk faktisk oprigtigt smiler på billeder.
  www.moderngirl.dk

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Mie Dina 2012 | Blogger Template by Sherica Ocbania -